| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Ekrem
Član od: 07 Dec 2006 Komentari: 1 Mjesto: sarajevo
|
Upisano: Četvrtak Dec 07, 2006 7:10 pm Naslov komentara: Hidroelektrane |
|
|
Veliki sam zaljubljenik prirodnih ili Božijih ljepota, a pogotovo sam slab prema Bjelimićima...da se mene pita niko gore brane ne bi pravio, ali da čujem šta bi vi Dakle za brane ili protiv njih. naravno uz objašnjenje zašto... |
|
| Na vrh |
|
 |
Jasmin Muharemovic
Član od: 21 Nov 2006 Komentari: 1 Mjesto: Svedska
|
Upisano: Četvrtak Dec 07, 2006 8:35 pm Naslov komentara: Brane |
|
|
Selami Ekreme
Ja sam naravno protiv gradnje brana na Neretvi ali evo ti si prvi poceo sa tom temom na ovom sajtu mad cesto na glavaticevo.com navracam i tamo se vodi prava diskusija za i protiv gradnje brana.
Imaju dosta kvalitetnih objasnjenja zbog cega se netrebaju graditi hidroelektrane na gornjem toku Neretve.
Toliko za sada sa dalekog sjevera
Jasmin Muharemovic//Svedska |
|
| Na vrh |
|
 |
ibrahim
Član od: 18 Jan 2007 Komentari: 1 Mjesto: ETHIOPIA
|
Upisano: Subota Jan 20, 2007 9:12 am Naslov komentara: |
|
|
Sellam svima
Ja osobno sam protiv te brane a reci cu vam zasto: mislim da bi nam trebali ostaviti nesto onakvo kako nam je sam BOG to dao i da nemisle koliko ce ko para staviti u svoj dzep i mislim da ljudi gore kojih je svakim danom sve manje i manje a i da ih je vise vrlo dobro mogu zivjeti od turizma a to sto mi neznamo ili necemo da napravimo atmosferu da nam svi ti turisti dodju sami smo krivi.Evo pogledaj te Sprecu sta su slovenci napravili od te rijeke pa ti isti Slovenci imaju slicnu rijeku pitajte ih sto ne naprave HIDRO CENTRALU i njima treba energija koje mi imamo viska i koja je skuplja za Bosanca i Hercegovca nego ona koju izvozimo.Bio sam jedanput na planinarenju na Gusackoj planini gdje bilo prelijepo i ugovorio sa lokalnim stanovnistvom da se turisti hrane iskljucivo domacom hranom koju ce dabome dobro platiti i tako je i bilo sve su platili ali nas covjek je proklet hoce zaraditi za dan sto mu moze biti za zivot i tako sledece godine nije dosao niko jer je jedan od domacih opalio po dzepu goste i tako ja znam da se moze samo je pitanje koliko se hoce.
I mislim da se moze objasnjavati i objasnjavati ali sad toliko pa se cujemo Sellam iz AFRIKE za sve Bjelmicane a i za one koji ih vole
 |
|
| Na vrh |
|
 |
|